Terrasvoorgrandcafedebank

Ons terras

Het gehele jaar is er de mogelijkheid om van ons terras te genieten. Onder de grote parasols op ons voor-terras kan men met behulp van de verwarming tot in de late uurtjes goed vertoeven.

Kom ervaren waarom het terras van Grand café de Bank meerdere malen genoteerd is geweest in de Terras Top 100 van Misset Horeca

Terrasbijdekerkgrandcafedebank

Terras bij de kerk

In de warme zomer is ons terras aan de kerkzijde de uitgelezen plek om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van de zon.

Interieurgrandcafedebank

Binnen in het Grandcafé

In ons Grand café kunt u genieten van een kopje Beukenhorst koffie met een stukje gebak of bijvoorbeeld een huisgemaakt saucijzenbroodje. Naast de uitgebreide lunchkaart is het vanaf 10.00 uur tot in de late uurtjes genieten van een heerlijke diner, wisselende speciale bieren van de tap en een gemoedelijke sfeer.

In 2000 werd Grand café de Bank uitgeroepen tot Café van het jaar. Kom binnen en ervaar waarom u bij ons altijd het hoogste rendement haalt uit uw belegging.

Lunchbijgrandcafedebank

Altijd een heerlijk Lunch

Salades, belegde broodjes, soepen, uitsmijters of diverse warme lunchgerechten. U vindt het bij Grand café de Bank!

Bierbijgrandcafedebank

Heerlijk bier van de tap

Naast diverse speciaalbieren op fles heeft Grand café de Bank altijd meerdere bieren van de tap. Op dit moment kunt u kiezen uit de volgende tapbieren:
Grolsch pils, Grolsch Weizen, Grolsch Tripel, Brugse zot, Bolleke de Koninck, Grimbergen dubbel, Ijtwit, Grolsch herfstbok. 

Koffiebijgrandcafedebank

Beukenhorst Koffie

Bij koffieleverancier Beukenhorst bent u
aan het juiste adres voor de lekkerste koffie.
Wij branden de koffie elke dag vers in onze eigen koffiebranderij. Deze bestaat al sinds 1784 en is één van de oudste van het land!