Welkom bij Grand Cafe de Bank

Lunch Tonijn

Lunch

Bij Grand café de Bank kunt u terecht voor de perfecte lunch. Vanaf 11.00 uur

U kunt kiezen uit belegde broodjes, tosti's, warme lunchgerechten, soepen en heerlijke salades.

Wilt u met een groter gezelschap komen lunchen of dineren? Mail of bel met ons ons over de mogelijke 3-gangen-keuze menu's.

Entrecote1

Diner

Uit eten in Doetinchem? Dan is Grand café de Bank een begrip! Vanaf 17.00 uur

We beschikken over een uitgebreide dinerkaart waarbij men kan kiezen uit de heerlijkste gerechten. Naast de vele wisselende dagschotels is er ook gedacht aan de kids met een eigen kinder menukaart.

Interieur

Arrangementen & zaal

Bijeenkomsten, Recepties, Verjaardagen, Vergaderingen, Bedrijfsuitjes, Vrijgezellenfeesten, Familie-uitjes e.a. Groepsuitjes

Onze Beukenhorstzaal is zeer geschikt voor een sfeervolle ontmoeting en biedt ruimte voor 20 tot +- 70 gasten.

Op aanvraag sturen we u hiervoor onze Arrangementenlijst op.

De Beurs Top 3

-

-

€ 0,00
-
-
€ 0,00

-

-

€ 0,00

Grand café de Bank blijft voorlopig gesloten.

Beste gasten van Grand café de Bank,
Vanuit de overheid zouden we ons terras weer mogen openen vanaf 28 april. We hebben ons sindsdien gericht op heropening van onze zaak op 1 mei. De afgelopen dagen hebben we tijdens deze voorbereidingen vaak onderling onze twijfels geuit over het feit of het wel verantwoord is voor onze gasten en onze medewerkers om onze zaak te heropenen.
Het allerliefste wat wij als horeca zaak zouden willen, is om onze gasten een zo mooi mogelijk bezoek te bezorgen op ons terras. Maar dit mag niet ten koste gaan van alles. Helaas horen wij in onze directe omgeving vreselijke berichten over de toestand in de Nederlandse ziekenhuizen. Terwijl grenzen gesloten worden en pas rond half mei de piek in de ziekenhuizen wordt verwacht, vinden wij het onverantwoord dat wij onze zaak weer heropenen.
Hoewel iedereen natuurlijk zijn eigen verantwoordelijkheid heeft om te kiezen hoe men omgaat met de versoepelingen maken wij de keus om voorlopig gesloten te blijven. Deze keuze maken wij voor het ontlasten van de zorg en voor de veiligheid van onze gasten en onze medewerkers. Wij zullen pas weer open gaan op het moment wij dit zelf verantwoord vinden.
Wees lief voor elkaar, zorg voor elkaar en blijf vooral gezond!
Team Grand café de Bank.

Maandmenu's
Vangst v/d Dag

-

-

€ 0,00

-

-

€ 0,00

-

-

€ 0,00

-

-

€ 0,00
Vangst v/d Dag

-

-

€ 0,00

Grandcafe de Bank is een (on)gewoon gezellig cafe, in het centrum van Doetinchem met een stadsvriendelijke keuken.

Grand café de Bank is voor iedereen toegankelijk en biedt plaats aan ± 80 gasten. Ons terras (in de winter overdekt en verwarmd) biedt plaats aan nog eens 120 gasten. Daarnaast hebben we een geweldig zon terras in de hoek van de Catharina kerk. Dit alles kent een prachtige sfeer waar zowel de zakenman, als de winkelende familie, zich thuis voelt. Naast de goede keuken is het zeer goed toeven aan de bar of aan een tafel. Sfeer en kwaliteit zijn zeer belangrijk voor ons en voor de stad Doetinchem.

Wilt u reserveren? Dit kan dat via 0314 - 333501.

Photo
Agenda